‘TARRAGONA HA DE CREAR EXPERIÈNCIES AL VOLTANT DEL VI’

 A Mas Vicenç

Josep Ejarque, destination manager de la consultoria internacional italiana Four Tourism parla de la importància que ha de tenir l’enoturimse en la província de Tarragona. La diferenciació necessària del turisme i els nous hàbits dels visitants, juntament amb el potencial vinícola que tenim a la província, fan de l’enoturisme com una eina clau en el turisme present i futur. A continuació, l’enllaç de l’entrevista: https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Tarragona-debe-crear-experiencias-alrededor-del-vino-20170528-0012.html

Notícies Recents

Deixa un comentari

0

Start typing and press Enter to search

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ DE NOVETATS I REP UN 10% DE DESCOMPTE DIRECTE!*

*Descompte aplicable amb compra mínima de 6 unitats o productes.