Benvinguda verema

 A Blog

Moscatell de gra petit – Chardonnay – Garnatxa – Macabeu – Malvasia – Ull de llebre – Syrah – Merlot – Cabernet – Carinyena. Aquest sol ser l’ordre de verema de les varietats de Mas Vicenç. Cada una d’elles té les seves particularietats i madura a velocitats diferents. A més a més, hem de tenir en compte les característiques de cada finca, ja sigui situada en alçada i terreny pissarrós o en cotes més baixes en diferent vessant de muntanya. Ah, també hem de tenir en compte la relació humitat-ventilació i, com és obvi, la previsió del temps per als futurs dies. Iep! que a dins del celler les primeres fermentacions van a tota velocitat!

Són dies de concentració i de molta presa de decisions. Necessitem tenir els cinc sentits en escena per a elaborar cada any els millors vins possibles. Visca la verema!

Notícies Recents
0

Start typing and press Enter to search