Maridatge de primavera

 A maridatges

Primavera, una època en què tot creix i floreix, els colors pastissos s’alcen en els nostres paisatges, és el moment ideal per als més frescos vegetals i un bon vi.

T’has preguntat quins són els menjars més comuns durant aquesta època de l’any? I millor encara, amb quin vi podríem acompanyar aquestes delícies primaverals? A Mas Vicenç hem preparat una guia de maridatge per a primavera feta pel Xavi i el Vicenç, sumiller i enòleg. El millor dels productes locals acompanyat pels millors vins de Mas Vicenç.

Amb el canvi d’estació arriben a la nostra taula les carxofes, espàrrecs, mongetes tendres i una gran quantitat de fruits vermells. Les verdures al vapor i les colorides amanidesentren al menú, deixant als vins joves com els protagonistes per la seva frescor i lleugeresa al paladar.

Pel maridatge de primavera el vio ideal és El Terrat de Mas Vicenç, un vi blanc jove elaborat amb les varietats blanques macabeu i moscatell de gra petit. Pel seu exuberant toc afruitat i lleuger es converteix en el maridatge perfecte de les receptes primaverals com: amanides amb tocs cítrics, saltat d’espàrrecs i peix.

Maridatge de primavera | Mas Vicenç
Maridatge de primavera | Mas Vicenç

I si de vins primaverals es tracta, res millor que un vi rosat amb notes alegres i molt de color com el Flors i Violes de Mas Vicenç. El propi nom del vi ja marida com anell al dit amb l’estació. És divertit, suau i llaminer, elaborat amb una important varietat de garnatxa negra, syrah i ull de llebre. És, sens dubte, el maridatge de primavera ideal dels vegetals amb més cos com bròquil, carxofes, espinacs i pèsols, els quals poden anar molt bé amb plats de pasta, formatges frescos i carpaccios.

La varietat de productes que ofereix la primavera i l’arribada dels vins més joves ens permet obtenir maridatges saludables i frescos com els vins de Mas Vicenç l’afinitat amb els ingredients dels àpats fa que es converteixin en el complement perfecte de la temporada.

Ara que ja coneixes una mica els maridatges de primavera amb els nostres vins més joves, t’animes a tastar-ne algún? Quin és el teu maridatge perfecte?

Notícies Recents

Deixa un comentari

0

Start typing and press Enter to search