Maridatge de vi amb productes de temporada: primavera

 A maridatges, Sense categoria

Avui us portem un bon maridatge de vi amb productes de la tempoda. Concretament la temporada primaveral, una època en què tot creix i floreix, els colors pastissos s’alcen en els nostres paisatges, és el moment ideal per als més frescos vegetals i un bon vi.

T’has preguntat quins són els menjars més comuns durant aquesta època de l’any? I millor encara, amb quin vi podríem acompanyar aquestes delícies primaverals? A Mas Vicenç hem preparat una guia de maridatge per a primavera feta pel Xavi i el Vicenç, sumiller i enòleg. El millor dels productes locals acompanyat pels millors vins de Mas Vicenç.

Amb el canvi d’estació arriben a la nostra taula les carxofes, espàrrecs, mongetes tendres i una gran quantitat de fruits vermells. Les verdures al vapor i les colorides amanides entren al menú, deixant als vins joves com els protagonistes per la seva frescor i lleugeresa al paladar.

Pel maridatge de temporada primaveral el vi ideal és El Terrat de Mas Vicenç, un vi blanc jove elaborat amb les varietats blanques macabeu i moscatell de gra petit. Pel seu exuberant toc afruitat i lleuger es converteix en el maridatge perfecte de les receptes primaverals més fresques, com amanides amb tocs cítrics, saltat d’espàrrecs i peix. Plats lleugers, frescos on el producte de temporada destaqui pel seu sabor natural.

Maridatge de primavera | Mas Vicenç
El Terrat i una bona amanida complerta
Maridatge de vi amb productes de temporada | Mas Vicenç
Vi rosat Flors i Violes i productes de primavera

I si de vins primaverals es tracta, res millor que un vi rosat amb notes alegres i molt de color, com el Flors i Violes de Mas Vicenç. El propi nom del vi ja marida com anell al dit amb l’estació. És divertit, suau i llaminer, elaborat amb una important varietat de garnatxa negra, syrah i ull de llebre. És, sens dubte, el maridatge de primavera ideal dels vegetals amb més cos com bròquil, carxofes, espinacs i pèsols, els quals poden anar molt bé amb plats de pasta, formatges frescos i carpaccios.

La varietat de productes que ofereix la primavera i l’arribada dels vins més joves ens permet obtenir excel·lents maridatges de vi amb productes de temporada saludables i frescos com els vins de Mas Vicenç l’afinitat amb els ingredients dels àpats fa que es converteixin en el complement perfecte de la temporada.

Ara que ja coneixes una mica els maridatges de primavera amb els nostres vins més joves, t’animes a tastar-ne algún? Quin és el teu maridatge perfecte?

Notícies Recents

Deixa un comentari

0

Start typing and press Enter to search