Història del Celler

La historia s’inicia l’any 1953 quan Vicenç Ferré adquireix una masia tradicional catalana que posteriorment batejaria amb el nom de Mas Vicenç. Des d’ençà, ja han avançat quatre generacions on els cultius de vinya han format part intensament en la família.

L’any 2005, el fill gran de la cinquena generació, en Vicenç Ferré, amb estudis i experiència com a enòleg al Priorat i el Sud de França,comença a elaborar els primers vins de Mas Vicenç.

De treball purament familiar i amb l’embranzida que aporta la joventut, neixen uns vins moderns i de caràcter atrevit on els valors de la il·lusió i ganes de millorar marquen un camí per a re-evolucionar la tradició.

Actualment el celler està representat pels quatre membres de la família per a elaborar els vins i l’oli d’oliva de les millors finques pròpies.

La Família

Actualment el celler està representat pels quatre membres de la família per a elaborar els vins i l’oli d’oliva de les millors finques pròpies.

Francesc Ferré

Viticultor. Apassionat de la vinya i la feina ben feta.

Maria Morató

Administració. El control, la gestió i l’equilibri.

Vicenç Ferré Morató

Enòleg. El creador del celler. Innovació i tècnica.

Xavier Ferré Morató

Sumiller. Comercialització, comunicació i enoturisme.

Paisatge

Mas Vicenç s’empara geogràficament al nord de la comarca de l’Alt Camp,a la zona més interior i elevada de la D.O. Tarragona. Les seves finques es cultiven respectant el medi ambient. Es distingeixen sòls de caràcter calcari, argilós i pissarrós segons l’alçada i el clima predominant és mediterrani.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search