WALK & WINE AL TEU AIRE

Walk&Wine al teu aire

Tres rutes al teu aire entre vinyes

L’activitat consisteix a seguir una de les tres rutes marcades per gaudir de l’entorn i les vinyes de Mas Vicenç al teu aire. Cada ruta té una distància i uns atractius diferents on, més enllà dels cultius de la família, destaquem els múltiples elements amb patrimoni històric que identifiquen la comarca de l’Alt Camp i el Camp de Tarragona.
El passeig es pot fer seguint la tècnica de la marxa nòrdica i, en un dels punts marcats, trobareu una sorpresa en forma de tast de vi al mig de la natura. Un cop arribats al celler, seguirem experimentant noves sensacions amb la visita guiada amb degustació de Mas Vicenç; coneixerem els espais i curiositats de l’interior del celler i degustarem més vins, l’oli d’oliva, el vinagre de vi rosat i els fruits secs de la mà de l’enòleg o sommelier de la família.

Ruta Històrica. Recorregut vermell – 3,75Km

Ruta de la Biodiversitat. Recorregut blau – 3,65Km

Ruta de les 7 vinyes. Recorregut verd. – 1,65Km

La Ruta Històrica – Recorregut vermell

Horari d’arribada a Mas Vicenç: 10:00h, per iniciar la visita pel celler. Aproximadament 3,75 km. 

En aquest recorregut es trepitgen les vinyes més altes de Mas Vicenç on la pissarra hi esdevé un paper fonamental i les vistes del Camp de Tarragona són extraordinàries, amb el mar ben visible de fons. A més, es descobreix un secret amagat i l’emblema de la nostra comarca, una barraca de pedra seca amb més de tres segles d’antiguitat. La passejada ofereix la possibilitat de tastar vins de finca de Mas Vicenç, just a peu de vinya on neix el mateix vi.

Es sol·licita sempre reserva prèvia.

Preu: 20€

walk&wine al teu aire

Ruta de la Biodiversitat  – Recorregut blau

Horari d’arribada a Mas Vicenç: 10:00h, per iniciar la visita pel celler. Aproximadament 3,65 km. 

La ruta de la biodiversitat és molt completa, ja que permet conèixer de primera mà multitud de conreus més enllà de la vinya; com són l’olivera, l’ametller i el cereal, típics de la plana de secà de l’Alt Camp. No ens descuidem dels marges majestuosos de pedra seca i les illes de biodiversitat, plens d’aromes i identitat mediterrània. La degustació al ben mig d’aquest paisatge s’assaborirà molt més, sens dubte!

Es sol·licita sempre reserva prèvia.

Preu: 16€

Ruta de les 7 vinyes  – Recorregut verd

Horari d’arribada a Mas Vicenç: 11:00h, per iniciar la visita pel celler. Aproximadament 1,65km. 

Aquesta ruta ressegueix totes les vinyes col·lindants de Mas Vicenç. Set vinyes i set varietats, amb ceps joves i també dels que va plantar el padrí fa més de 60 anys. Es tracta d’una ruta fàcil de fer i agradable, on el tast pren importància sota la figuera de Cal Fortuny.

Es sol·licita sempre reserva prèvia.

Preu: 16€

walk & wine al teu aire

Vols regalar aquesta activitat?

Simplement escull l’activitat al nostre motor de reserves i marca la casella ‘Regala a algú aquesta activitat’. Un cop fet el pagament rebràs el cupó que podràs reenviar a la persona homenatjada.

Enoturismo Tarragona
walk & wine al teu aire
Open chat
Necessites ajuda? Contacta'm
Hola, Sóc el Xavi 👋
En què et puc ajudar?