CONEIX

EL CELLER

Mas Vicenç s’empara geogràficament al nord de la comarca de l’Alt Camp,a la zona més interior i elevada de la D.O. Tarragona. Les seves finques es cultiven respectant el medi ambient. Es distingeixen sòls de caràcter calcari, argilós i pissarrós segons l’alçada i el clima predominant és mediterrani.

Història

La història s’inicia l’any 1953 quan el masover Vicenç Ferré va poder adquirir la propietat. Era la masia tradicional catalana on havia crescut i el primer que va fer va ser batejar-la amb el nom de Mas Vicenç. Des d’ençà, ja han avançat cinc generacions on el cultiu de la vinya ha format part intensament de la família.

La revolució del Vicenç

L’any 2005, el fill gran de la cinquena generació i el següent Vicenç de la saga familiar, comença a elaborar els primers vins de Mas Vicenç fruit dels raïms més apreciats de les finques pròpies. El seu somni era fer vi d’aquelles vinyes més velles que el transportaven als records d’infància i es va poder fer realitat després d’assolir coneixement i experiència com a enòleg al Priorat i el sud-est de França.

De treball purament familiar i amb l’embranzida que aporta la joventut, neixen uns vins moderns i de caràcter atrevit que marquen un camí per a re-evolucionar la tradició.

El Present

Actualment el celler està representat pels quatre membres de la família per a elaborar i comercialitzar els vins i l’oli d’oliva de les millors finques familiars. Els dos germans Vicenç i Xavier Ferré al capdavant com a enòleg i sommelier, el pare Francesc Ferré, mimant la terra i la mare, Maria Morató, a l’administració per a assolir-ne l’equilibri perfecte.

Francesc Ferré

Viticultor. Apassionat de la vinya i la feina ben feta.

Maria Morató

Administració. El control, la gestió i l’equilibri.

Vicenç Ferré Morató

Enòleg. El creador del celler. Innovació i tècnica.

Xavier Ferré Morató

Sumiller. Comercialització, comunicació i enoturisme.

[layerslider_vc id=”1″ el_class=”remove-bottom-margin”]

0

Start typing and press Enter to search