EL CELLER

Mas Vicenç s’empara geogràficament al nord de la comarca de l’Alt Camp,a la zona més interior i elevada de la D.O. Tarragona. Les seves finques es cultiven respectant el medi ambient. Es distingeixen sòls de caràcter calcari, argilós i pissarrós segons l’alçada i el clima predominant és mediterrani.

Mas Vicenç - Bodega en Tarragona

CELLER MAS VICENÇ

Mas Vicenç és un celler familiar construït amb les bases d’una típica masia catalana. Envoltada de vinyes i muntanyes, Mas Vicenç es troba al nord de la comarca de l’Alt Camp, tocant amb la Conca de Barberà. El celler destaca per la seva autenticitat i caràcter i per estar envoltada de vinyes pròpies amb característiques i personalitats ben diferents, fet que permet a Mas Vicenç elaborar una àmplia gamma de productes propis.

Bodega en Tarragona
Bodega en Tarragona
Bodega en Tarragona

HISTÒRIA DEL CELLER

La història s’inicia l’any 1953 quan el masover Vicenç Ferré va poder adquirir la propietat. Era la masia tradicional catalana on havia crescut i el primer que va fer va ser batejar-la amb el nom de Mas Vicenç. Des d’ençà, ja han avançat cinc generacions on el cultiu de la vinya ha format part intensament de la família.

generacio-mas-vicenç

LA REVOLUCIÓ DEL VICENÇ

L’any 2005, el fill gran de la cinquena generació i el següent Vicenç de la saga familiar, comença a elaborar els primers vins de Mas Vicenç fruit dels raïms més apreciats de les finques pròpies. El seu somni era fer vi d’aquelles vinyes més velles que el transportaven als records d’infància i es va poder fer realitat després d’assolir coneixement i experiència com a enòleg al Priorat i el sud-est de França.

De treball purament familiar i amb l’embranzida que aporta la joventut, neixen uns vins moderns i de caràcter atrevit que marquen un camí per a re-evolucionar la tradició.

 

Bodega en Tarragona
Mas Vicenç - Bodega en Tarragona

EL PRESENT

Actualment el celler està representat pels quatre membres de la família per a elaborar i comercialitzar els vins i l’oli d’oliva de les millors finques familiars. Els dos germans Vicenç i Xavier Ferré al capdavant com a enòleg i sommelier, el pare Francesc Ferré, mimant la terra i la mare, Maria Morató, a l’administració per a assolir-ne l’equilibri perfecte.

 

francesc-ferre

FRANCESC FERRÉ

Viticultor

Apassionat de la vinya i la feina ben feta.

 

maria-morato

MARIA MORATÓ

Administració

El control, la gestió i l’equilibri.

 

 

vicenç-ferre-morato

VICENÇ FERRÉ MORATÓ

Enòleg

El creador del celler. Innovació i tècnica.

 

 

xavier-ferre-morato

XAVIER FERRÉ MORATÓ

Sumiller

Comercialització, comunicació i enoturisme.

 

Open chat
Necessites ajuda? Contacta'm
Hola, Sóc el Xavi 👋
En què et puc ajudar?