ENOTURISME

Viu l'enoturisme a través del vi i l'entorn de Mas Vicenç
Visites Guiades

VISITES GUIADES

Consisteix en un tour per les instal·lacions del celler on s’explica d’una forma molt pròxima i amena, la història, territori, filosofia i elaboració del celler familiar. Es finalitza amb degustació de vins, oli d’oliva i fruits secs.

Tots els dies a les 12:00h, sempre amb prèvia reserva.
S’ofereixen en català, castellà, anglès i francès.
La duració de l’activitat és de 75 min.
El preu és de 8€ pels adults i gratuït per als menors d’edat.
Existeix la possibilitat de modificar part de l’activitat.

Open Door

OPEN DOOR

En els mesos de temporada alta Mas Vicenç obre les portes de bat a bat. Open door permetrà als visitants venir al celler dins un horari establert per a degustar els productes que desitgi i fer ús de l’agrobotiga del celler.

Horari: De dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00.
No és necessari una reserva prèvia.

Walk&Wine

WALK & WINE

És una combinació perfecta d’esport, vins i gastronomia entre les vinyes del voltant del celler. L’experiència ens permet conèixer la tècnica de la marxa nòrdica així com les terres on es cultiva el raïm, les varietats s’hi treballen, quin tipus de sòls hi trobem i, a més, ens obsequia amb maridatges gastronòmics elaborats cada edició per un restaurant diferent del territori. Un matí complet que finalitza amb la visita a les instal·lacions del celler amb degustació de productes de Mas Vicenç.

Calendari 2018

4 de febrer/ 8 d’abril/ 3 de juny/ 7 d’octubre/ 2 de desembre.
De 10h a 13:30. Amb reserva prèvia.
Possibilitat de realitzar l’activitat per a grups de mínim 20 persones. Adaptabilitat d’idioma i horari.
El preu és de 24€ els adults i 12€ per a nens de 6 a 18 anys.

Xoco&Vida

XOCOLATA & VIDA

Xocolata i vida és una activitat que neix per a descobrir la fusió de gustos entre el vi i la xocolata.
S’analitza sensorialment tots els processos del vi, des de la vinya fins la criança, i la xocolata artesana per gaudir del maridatge perfecte. Cada peça de xocolata està creada especialment per cada un dels vins de Mas Vicenç.

Horari: de 11:30 a 13:30.
Duració: 2 hores.
Calendari 2018: 4 de març · 6 de maig · 2 de setembre · 4 de novembre.
Preu: 16€

Gastronòmica de Mas Vicenç

GASTRONÒMICA DE MAS VICENÇ

És una activitat que gira al voltant del maridatge entre el vi i la millor gastronomia del territori. L’experiència inclou el transport amb autocar fins a Mas Vicenç, un passeig per les vinyes del voltant del celler amb degustació a la casa de pedra La plana, visita guiada pel celler i posterior menú degustació a Mas Vicenç amb 6 plats i 6 vins guiats pel sommelier del celler familiar.

Per a més informació i reserves podeu contactar-nos a xavier@masvicens.com.

L'essència del Cister

L’ESSÈNCIA DEL CISTER

Un viatge fascinant al passat cistercenc amb les visites al Reial Monestir de Santes Creus i al Celler Mas Vicenç, amb degustació de vins i oli d’oliva.
L’activitat s’inicia al Monestir on es duu a terme una visita guiada amb audiovisual i realitzada per un personatge històric medieval. Un cop finalitzada la visita, el trajecte continua fins al celler on es gaudeix d’una visita guiada amb degustació de vins, oli d’oliva i fruits secs del territori.

Per a més informació i reserves podeu contactar-nos a xavier@masvicens.com.

Esdeveniments & Turisme Mice

ESDEVENIMENTS & TURISME MICE

A més a més de totes aquestes activitats, a Mas Vicenç s’hi poden organitzar altres tipus d’esdeveniments per a un públic diferenciat.

Els dos espais Marinada i Serè, amb una capacitat per a 80 i 25 persones respectivament, són sales perfectament condicionades per a que el públic professional d’empresa, associacions de tot tipus i altres grups, puguin venir a realitzar jornades específiques a Mas Vicenç.

Les jornades poden ser d’oci, de Team Building o simplement basades en dur a terme reunions de treball en un espai i entorn únic. També organitzem esdeveniments fets a mida jugant amb l’entorn, la gastronomia i el món del vi.

Per a més informació i sol·licitud de pressupost, consulteu-nos a masvicens@masvicens.com o trucant al 977630024.

OPEN DOOR

En els mesos de temporada alta Mas Vicenç obre les portes de bat a bat. Open door permetrà als visitants venir al celler dins un horari establert per a degustar els productes que desitgi i fer ús de l’agrobotiga del celler.

Horari: De dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00.
No és necessari una reserva prèvia.

0

Start typing and press Enter to search