Inaugurem l’espai Marinada, la nova sala d’enoturisme

Inaugurem l’espai Marinada, la nova sala d’enoturisme

El passat dilluns 12 de març vam inaugurar la nova sala polivalent del celler que, amb capacitat per a 80 persones, ens permetrà potenciar i millorar l’enoturisme a Mas Vicenç.

Durant l’acte d’estrena de l’Espai Marinada es van presentar totes les activitat enoturístiques de Mas Vicenç, com són les visites guiades, l’Open door, el Walk&Wine, l’experiència Xocolata i Vida i, a més, es van donar a conèixer les últimes novetats per aquesta temporada que reforcen els vincles amb el territori.

La primera d’elles s’anomena Gastronòmica, una visita on els participants podran gaudir d’una activitat finalitzada amb un dinar maridatge precisament a l’Espai Marinada, i Essència del Cister, oferint una visita conjunta amb el Reial Monestir de Santes Creus. A l’acte hi van participar institucions, agències de viatges, hotels, càmpings, cases rurals i restaurants de l’entorn.

L’Espai Marinada té 120 metres quadrats i una capacitat per a 80 persones i permetrà al celler potenciar i millorar l’oferta enoturística del Celler Mas Vicenç amb:

  • Zona de benvinguda i finalització de totes les visites i activitats enoturístiques.
  • Botiga amb els productes de Mas Vicenç i alguns productes agroalimentaris de l’Alt Camp.
  • Espai de lloguer per a empreses, institucions, associacions i grups de tot tipus.
  • El turisme d’empresa podrà gaudir de tots els elements adequats per a les seves reunions com la videoprojecció i climatització, així com la organització d’activitats de Team Building.
  • Càterings, maridatges amb vins, presentacions de productes relacionats amb la cultura i altres esdeveniments.

L’espai Marinada complementa l’Espai Serè que està situat a la zona nord de Mas Vicenç. Amb una capacitat per a 25 persones i situat dins del propi celler, també reuneix totes les condicions per a realitzar cursos de formació, reunions i altres actes, però en un format més petit.

D’aquesta manera Mas Vicenç vol consolidar la seva nova etapa focalitzada cap a l’enoturisme, tant amb el turisme de proximitat, com el d’empresa i també l’estranger.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Open chat
Necessites ajuda? Contacta'm
Hola, Sóc el Xavi 👋
En què et puc ajudar?