Enguany novell solidari

ENGUANY NOVELL SOLIDARI. 

El passat 16 de novembre ens va fer molta il·lusió presentar-vos un nou projecte basat en la solidaritat, el novell de Mas Vicenç. Us expliquem amb més detall a continuació:

L’ULL DE LLEBRE DE JORDÀ 

El fruit d’aquest vi novell neix d’una de les vinyes més emblemàtiques de casa, una parcel·la de caràcter obac i rodejada completament de bosc que va ser plantada el 1990 als Jordans de Cabra.

D’aquesta vinya n’obtenim un ull de llebre d’expressió inoïda. Collit a mà el passat 20 de setembre i elaborat mitjançant la tècnica de la maceració carbónica, aquest vi novell invoca al plaer a través de la seva sensació més refrescant i llaminera.

UN VI NOVELL AMB FINALITAT SOLIDÀRIA

Aquest novell ha estat pensat i elaborat amb finalitat solidària. És per aquest motiu que, a partir d’enguany, de cada ampolla de vi novell que elaborem a Mas Vicenç, destinarem 0,50€ a una entitat determinada. Els beneficis d’aquest primer vi novell collita 2023 aniran destinats a l’associació Swine for ELA una entitat sense ànim de lucre que promou la qualitat de vida de les persones diagnosticades d’ELA. Esperem que us agradi el projecte, sens dubte el més bonic i especial que recordem a casa nostra. 

Les petites coses són les responsables dels grans canvis”. (Paula Coelho).

vi novell solidari
Premiats al 29è concurs de la DO Tarragona
Premiats al 29è concurs de la DO Tarragona
Premiats al 29è concurs de la DO Tarragona

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Open chat
Necessites ajuda? Contacta'm
Hola, Sóc el Xavi 👋
En què et puc ajudar?