Nova ruta enoturística amb caràcter històric

Arriba al celler una nova ruta enoturística amb caràcter històric amb el nom de Ruta històrica, que es podrà fer a partir del 6 de maig.  Es podrà seguir al teu aire, inclús seguint la marxa nòrdica. Aproximadament 3,75 kilómetres per les nostres vinyes. Descobreix els seus secrets 😉

És suma una nova ruta al Walk & Wine al teu aire, una activitat enoturística a Tarragona que consisteix a seguir una de les rutes marcades per gaudir del paisatge i les vinyes de Mas Vicenç al teu ritme. Es pot triar entre la La Ruta històrica, el recurregut vermell del mapa; la Ruta de la Biodiversitat, la ruta de color blau (3,65 kilómetres) o la Ruta de les 7 vinyes, el recorregut verd (1,65 kilómetres).

Quina característica té la Ruta històrica?

La ruta comença a les 10:00h del matí a l’arribada al celler. En aquesta ruta que consta de caràcter històric es trepitgen les vinyes més altes de la zona on la pissarra hi esdevé un paper fonamental i es pot apreciar unes vistes extraordinàries del Camp de Tarragona, on el mar està present durant la ruta.

Mentre gaudeixes del recorregut descobriràs un secret amagat juntament amb l’emblema de la nostra comarca, l’Alt Camp. Una barraca de pedra seca amb més de tres segles d’antiguitat. Una vegada et trobis enmig de les vinyes de Mas Vicenç podràs gaudir d’un tast de vins just a peu de vinya, on neix el vi que estareu tastant.  Una experiència que no deixarà indiferent a ningú. I una vegada arribes de nou al punt de partida, podràs continuar experimentant noves sensacions amb el tast de vins i l’oli d’oliva, coneixent els espais i les curiositats de l’interior del Celler.

Walk&Wine al teu aire

Aquesta activitat es podrà fer cada dia a partir del 6 de maig de 2022. Per poder reservar-la cal sol·licitar reserva amb mínim 24 hores d’antel·lació. 

Ruta enoturística històrica

Si encara no has tingut la sort de poder realitzar una activitat enoturística, us recomanem el walk & wine al teu aire amb qualsevol de les 3 rutes. I si encara no t’acaba de fer el pes, també oferim diferents activitats d’enoturisme a Tarragona. Oferim una visita guiada on podràs conèixer-nos amb més profunditat i acaba amb degustació al celler de Tarragona. Aquestes dues activitats es fan diàriament i només cal reservar per poder fer-les.
En dies puntuals a l’any també podràs gaudir del xocolata & vida, una activitat que fusiona el vi amb la xocolata. I per últim, el Walk & Wine una marxa nòrdica entre vinyes on cada ruta té una característica diferent. No n’hi ha cap d’igual.

Tant si ens visites o si degustes a casa teva un dels nostres vins, no dubtis a fer-li una foto i esmentar xarxes socials @masvicens que el puguem veure i compartir.

Us esperem al celler amb les portes obertes, preparats per començar la ruta. T’hi apuntes?

Salut, família. 

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Open chat
Necessites ajuda? Contacta'm
Hola, Sóc el Xavi 👋
En què et puc ajudar?