Àmfora del mar

Us presentem l’Àmfora del mar

Aquest passat 19 d’abril, al teatret del Serrallo de Tarragona, vam presentar oficialment un projecte carregat d’il·lusió i identitat tarragonina. Es tracta de 50 àmfores plenes de malvasia de Mas Vicenç i que han estat 400 dies submergides a les profunditats de les aigües del Port de Tarragona.

‘Si progressem com a espècie humana és perquè hi ha persones que es compliquen la vida’, afirmava Rafa López-Monné, director d’Acció Climàtica i Territori al Port de Tarragona.

‘Sembla un Barceló’, comentava una artista present a la presentació. Els coralls s’impregnen sobre la terrissa i li donen una aparença diferent a cada peça.

I el mar? Què li aporta realment al vi? De moment, i tot i que estem en fase d’investigació, observem que el vi guanya en cremositat degut a les constants corrents marines i la vessant salina del vi es veu pronunciada, sense perdre la identitat aromàtica tant floral de la malvasia.

El projecte ha iniciat de la mà de dos cellers més del camp de Tarragona (Vinyes del Tiet Pere de Vilabella i Celler Pallarades de Puigdelfí) i sota el paraigua de l’asociació Taula de Vi i la intenció és seguir fent immersions. De moment, ja hem reservat gàbies per a sugmergir-ne 150 més.

Esperem que gaudiu d’aquesta exclusiva experiència mediterrània.

Equip de Mas Vicenç

àmfora mas vicens
amfora mar mas vicens
presentacio amfora
roda premsa amfora del mar

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Open chat
Necessites ajuda? Contacta'm
Hola, Sóc el Xavi 👋
En què et puc ajudar?